Τρόποι Αποστολής & Κόστος.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος με συνεργαζόμενη εταιρία Courier και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, απο τις 09:00 έως τις 17:00. 

Τα προϊόντα θα ετοιμαστούν προς αποστολή εντός της ημέρας της παραγγελίας με την επιφύλαξη ότι τα προϊόντα που παραγγείλατε είναι διαθέσιμα στο απόθεμα, ή διαφορετικά υπό την ίδια πάντα επιφύλαξη, θα ετοιμαστούν εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της Υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σου προς την ως άνω εταιρεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχώρησες στη φόρμα δεν είναι σωστά η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.

Η κυριότητα του προϊόντος μεταβιβάζεται μετά την ολοσχερή και πλήρη εξόφληση του προϊόντος.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 1-5 εργάσιμες μέρες εντός Αττικής και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 5-7 εργάσιμες μέρες.

Για παραγγελίες αξίας 60€ και άνω, τα μεταφορικά είναι Δωρεάν στην Ελλάδα.

Για παραγγελίες κάτω των 60€, το κόστος των μεταφορικών για την Ελλάδα είναι 1.5€ και τα έξοδα αντικαταβολής 2€ ανά αποστολή.